OVB en lokale balies

Lees hier alvast enkele citaten uit uiteenzettingen, interviews of publicaties van de afgelopen jaren. Zij weerspiegelen in het kort mijn visie over het hier besproken onderwerp. Op het citaat kan u doorklikken naar de ruimere context van het citaat.

“Persoonlijk denk ik dat er plaats en nood is aan zowel een efficiënte, goedwerkende lokale balie als aan een slagkrachtige overkoepelende Orde, willen we als advocatuur betekenisvol blijven. Ik ben er van overtuigd dat vroeg of laat deze onderwerpen terug aan de orde komen en voorwerp zullen zijn van reflectie, overleg en discussie.”

Nieuwsbrief Balie Brussel / 17 mei 2016 – Voorwoord Stafhouder Kathleen Vercraeye

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s