Verkiezing van de stafhouder

Op 17 juni 2014 vond de verkiezing van de stafhouder en de leden van de raad van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel plaats. Tijdens de algemene vergadering, die op dezelfde dag plaatshad, lichtte de  penningmeester de financiële situatie van de Orde toe en bracht de secretaris verslag uit over de werkzaamheden tijdens het afgelopen jaar.

De uittredende Stafhouder Mr Hugo Vandenberghe sprak vervolgens de vergadering toe waarna ook de verkozen Stafhouder volgens de traditie, een toespraak hield. U vindt de tekst van de speech hier evenals een paar sfeerbeelden van de algemene vergadering.

Twee dagen nadien, tijdens een feestelijke receptie in The Egg, mocht de verkozen Stafhouder meer dan 500 genodigden verwelkomen. Diegenen die op het laatste moment afhaakten, hebben een leuke avond gemist, zoals mag blijken uit deze sfeerbeelden. Bij een streepje muziek was er volop gelegenheid om bij te praten met confraters en andere genodigden, terwijl er uiteraard ook een drankje en lekkere hapjes op het menu stonden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s