Hervorming gerechtelijk arrondissement Brussel

De hervorming van het gerechtelijk arrondissement Brussel is een feit. Dit arrondissement, in de hoofdstad van  het land en van Europa,  moet relevant blijven voor de rechtsbedeling, voor advocaten en rechtzoekenden, magistraten en griffiers.

De specifieke belangen van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de balie te Brussel en haar leden zullen ten volle en met kennis van zaken moeten verdedigd worden, los van elke politieke agenda. Onze advocaten en hun cliënten, waarvan een heel pak Nederlandstaligen in Brussel en de rand, mogen niet aan het kortste eind trekken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s