Contacten met de magistratuur

Deze kunnen en mogen niet vrijblijvend zijn, want zij moeten gaan over wat voor de advocaat essentieel is: cliënten bijstaan en binnen een redelijke termijn een beslissing krijgen. Dit gaat ook over efficiënte managing van de zittingen zodat advocaten niet nodeloos tijd verliezen, of eindelijk elektronisch kunnen communiceren met de griffies. De implementatie van de ontdubbelde rechtbanken in het gerechtelijk arrondissement Brussel, het nieuwe Parket Halle-Vilvoorde en de familierechtbanken op 1 september 2014 is op dat vlak een uitdaging.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s