Beschikbaarheid en bereikbaarheid

Voor de dagelijkse werking, administratieve, bestuurs- en vertegenwoordigingstaken kan u rekenen op mijn beschikbaarheid en bereikbaarheid. U mag een efficiënte behandeling van dossiers binnen een redelijke termijn verwachten. Discretie evenzeer. Denken we aan vragen over onverenigbaarheden, samenwerkingsverbanden, witwaspreventie enz.

Als stafhouder wil ik het personeel, de adjuncten en de leden van de raad van de Orde de middelen ter beschikking stellen om die dienstverlenende taken, voor meer dan 3.000 advocaten,  naar behoren te kunnen uitvoeren. Waar nodig ben ik van mening dat het advies vragen aan advocaten-experts van buiten de raad gewenst is. Expertise en ervaring hebben we zeker binnen onze balie .

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s